clinic04ALBLASSERDAM – Atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam gaf zaterdag 13 februari 2016 atletiek vereniging AAA een gratis clinic voor het running bootcamp. Twaalf enthousiastelingen gaven gehoor aan de oproep om mee te doen aan de clinic. Het merendeel van de deelnemers was geheel nieuw in deze tak van sport. Enkelen hadden al iets meer ervaring met het running bootcamp.

De twee trainers hadden de oefeningen zodanig voorbereid dat iedere deelnemer mee kon doen. Onder ideale weersomstandigheden werd een uitdagend circuit afgelegd waarbij diverse plekken in Alblasserdam werden bezocht. Na afloop werd er in het clubhuis nog even gezellig nagepraat.

Een running bootcamp is een intensieve training met afwisselend oefeningen en hardlopen die de deelnemers in eigen tempo kracht en conditie laat opbouwen. Het is daardoor geschikt voor de beginnende en gevorderde sporter. De vorm van sport wint daarom snel aan populariteit.

Vanwege het succes is besloten om een extra clinic te verzorgen op maandag 22 februari, de training begint dan om 19.30 uur. Vragen en aanmeldingen via het emailadres bootcamp@aaa-atletiek.nl

clinic04