ontmoetingskerk alblasserdamALBLASSERDAM – Christelijk koor De Morgenster uit Alblasserdam geeft op zaterdag 19 maart 2016 een Passie-Paasconcert in de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam. Dit in samenwerking met zanger, liedjesschrijver en muzikant Christian Verwoerd uit Nieuw-Lekkerland.

Er wordt tijdens dit concert uitgebreid stilgestaan bij het lijden, sterven en de opstanding van de Heere Jezus. “Gestorven in onze plaats om te betalen voor ónze zonden…No greater love than this!,” zo luidt het thema van de avond.

Het concert wordt uitgevoerd in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 in Alblasserdam en begint om 20.00 uur. De kosten zijn 7,50 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via info@cjkdemorgenster.nl of 078-6931607.

ontmoetingskerk alblasserdam