lammetjeswiel AlblasserdamALBLASSERDAM – Na ruim een half jaar inventariseren, schetsen, schuiven, overleggen en kiezen is het ontwerp voor de ‘facelift’ van recreatiegebied het Lammetjeswiel in Alblasserdam klaar. De werkgroep Lammetjeswiel, die bestaat uit een groep betrokken bewoners en vertegenwoordigers van verschillende verenigingen, heeft waar mogelijk de ideeën en wensen die inwoners begin vorig jaar hebben aangedragen verwerkt.

Zo wordt het Lammetjeswiel groener en opener en heeft het straks veel meer te bieden op het gebied van spel en recreatie zodat het ook buiten het strandseizoen een fijne plek is om te sporten en te spelen.

De werkgroep is trots op het resultaat en presenteert het ontwerp daarom graag aan alle inwoners van Alblasserdam. Dit gebeurt op donderdag 18 februari vanaf 19.30 uur in ‘t Fort (het gebouw van de scouting) aan de De Savornin Lohmanweg. Tijdens deze avond geven de leden van de werkgroep uitleg over de gemaakte keuzes en vertellen zij ook hoe het vervolgproces eruit ziet.

lammetjeswiel Alblasserdam