Verstuin Van Gelder AlblasserdamALBLASSERDAM – Verstuin Van Gelder aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam bestaat precies dertig jaar. Dat werd woensdag 3 februari 2016 gevierd. Voor de klanten was er een gratis sapje en een fruithapje. Tientallen klanten kwamen langs om te feliciteren of een cadeau langs te brengen. Rond 14.00 uur kwam Theo van der Meer, vertegenwoordiger bij bananenleverancier Chiquita, langs om Bram en Sjanie van Gelder, die de zaak runnen, persoonlijk feliciteren met het jubileum. Van der Meer overhandigde daarbij namens Chiquita een cadeau.

Groentewinkel
De Verstuin werd dertig jaar geleden gestart door de vader van Sjanie. “Ik had nog maar net verkering met Bram toen mijn vader deze winkel voor ons kocht. Eerlijk gezegd wist ik toen niet eens waar Alblasserdam lag. Samen met Bram zijn we hier aan de slag gegaan en daar zijn we niet meer mee gestopt,” aldus Van Gelder. En het runnen van een groentezaak zit kennelijk in de familie: “We waren thuis met vijf kinderen en hebben nog steeds allemaal een groentewinkel,” lacht Sjanie, die inmiddels met haar gezin boven de winkel woont.

Groenten en fruit
Bij Van Gelder worden onder meer groenten, fruit, bloemen en planten verkocht. De zaak is gevestigd aan de Van Eesterensingel 129 (tegenover het tankstation bij het Makado). De Verstuin is op Facebook te volgen op deze pagina.

Verstuin Van Gelder Alblasserdam

IMG_8880 (Medium) IMG_8881 (Medium)