NIEUW-LEKKERLAND – Goed nieuws voor mensen die aan fotografie nog meer glans willen geven. Fotoclub Molenwaard organiseert vanaf dinsdagavond 22 maart 2016 een driedelige workshop ‘Introductie in de Fotografie’. Naast een theoretisch gedeelte over de techniek van de fotografie en compositieleer is er veel aandacht voor de praktijk. Iedereen die fotografeert is welkom, ongeacht de gebruikte apparatuur.

Dit kan een compact camera, spiegelreflex camera of een smartphone zijn. Het gaat altijd om het beeld. Wat telt is dat de cursisten een goede en mooie foto kunnen maken waarover zij tevreden zijn. Kennis van fotografie is niet noodzakelijk.

De theorieavonden worden gehouden in het clublokaal aan de Veerweg in Nieuw-Lekkerland. De praktijkles wordt gehouden op locatie. Data: dinsdagavond 22 maart theorie, zaterdag 9 april praktijk en dinsdagavond 19 april een terugkomavond.

De kosten voor de workshop bedragen 60 euro. Dit is exclusief een cursusboek. Aanmelden kan tot 15 maart a.s. via het contactblad op de website van de fotoclub: www.fotomolenwaard.nl of per e-mail: secretaris@fotomolenwaard.nl