Sporthal Molenzicht alblasserdam ckc kdo21015 (Medium)ALBLASSERDAM – Het bestuur van de Stichting Sporthal Molenzicht organiseert woensdag 10 februari 2016 een informatieavond over de nieuw te bouwen sporthal op sportpark Molenzicht in Alblasserdam. “Begin december heeft de gemeenteraad van het dorp ingestemd met de ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van de hal. Dat betekent dat de plannen voor de realisatie van deze sporthal in een volgende fase zijn gekomen. Daarover willen we omwonenden en andere direct betrokkenen informeren,” zo laat het stichtingsbestuur in een persbericht weten.

De informatieavond wordt woensdag 10 februari gehouden in de kantine van korfbalvereniging CKC-Kinderdijk aan de Groen van Prinstererstraat 109 in Alblasserdam. Op deze avond zijn behalve het bestuur van de stichting ook wethouder Arjan Kraijo en vertegenwoordigers van Vaessen Bouwonderneming (het bedrijf dat de sporthal voornemens is te gaan bouwen) aanwezig om uitleg te geven over de bouwplannen. Daarnaast kunnen belanghebbenden zich laten informeren over de vergunningenprocedure en het verdere proces.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

Sporthal Molenzicht alblasserdam ckc kdo (Medium) Sporthal Molenzicht alblasserdam ckc kdo2 (Medium)