20160115_211201 (Medium)ALBLASSERDAM – Monique Mulder (45) en Nancy de Kluyver (38) dragen vanaf 1 februari 2016 hun verloskundigenpraktijk over aan Arianne Boele uit Alblasserdam. Zestien jaar werkten de Monique en Nancy samen onder de naam ‘Verloskundigen Alblasserdam e.o.’. Samen begeleidden zij ruim 2500 bevallingen van moeders in en rondom het Damdorp. Afgelopen week was er voor genodigden in Landvast gelegenheid om afscheid te nemen van het tweetal en kennis te maken met opvolgster Arianne.

Toen Monique en Nancy besloten te stoppen met hun praktijk, werd Arianne benaderd. “Dat was voor ons een logische keuze. Toen ze vier was, ben ik nog bij een bevalling van haar moeder geweest. Later heeft Arianne bij ons een snuffelstage gedaan en ook tijdens haar opleiding tot verloskundige was zij in de praktijk actief.”

Arianne: “Ik heb er lang over nagedacht. Zo’n kans krijg je natuurlijk niet meer. En inmiddels ben ik er uit: ik ga het gewoon doen.”

De verloskundigenpraktijk is gevestigd aan de Plantageweg 72 in Alblasserdam. Meer informatie is hier te vinden.

20160115_211201 (Medium)