IMG_7846 (Medium)ALBLASSERDAM – Vrijdagavond 22 januari 2016 werd in Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam een Blacklight volleybaltoernooi gespeeld. Het toernooi gold als aftrap van het jubileumjaar van volleybalvereniging Smash ’66 uit Alblasserdam. Vanaf 16.00 uur startte het programma voor de jongste leden van de vereniging met een spelletjesmiddag en werd er gegeten in de sportkantine.

Daarna werd er een Blacklight Toernooi gespeeld voor de senioren. Voorafgaand aan het toernooi kreeg Henk Ossel de ‘Leo van de Velde bokaal’ voor al zijn inzet binnen de vereniging uit handen van Ineke van de Velde. In de kantine van de sporthal werd de avond vervolgens afgesloten met een borrel, waar Lykele Bokhorst benoemd werd tot erelid van Smash ’66.

Volleybalvereniging Smash ’66 bestaat in 2016 vijftig jaar en werd in 1966 mede opgericht door Leo van de Velde. Smash ’66 is speelt de thuiswedstrijden op vrijdagavond in de sporthal. Er zullen dit jaar meerdere feestelijke activiteiten volgen, zoals een verenigingskamp in juni en feestavond voor leden en oud-leden in november.

IMG_7846 (Medium)

IMG_7844 (Medium)