volleybal (Medium)ALBLASSERDAM – Volleybalvereniging Smash ’66 uit Alblasserdam bestaat deze maand precies vijftig jaar. Voor dit bijzondere jubileum heeft de vereniging verschillende activiteiten op het programma staan in 2016, zoals een volleybalkamp in juni en een slotfeest in november voor leden en oud-leden. Vrijdag 22 januari trapt volleybalvereniging Smash ’66 haar jubileumjaar af met een Blacklight volleybaltoernooi in Sporthal Blokweer.

Voor de jeugd starten om 16.00 de activiteiten en eten aansluitend in de kantine. De senioren starten deze vrijdag om 19.00 met het Blacklight toernooi, waar alleen leden aan meedoen. Na afloop wordt er getoast op het jubileumjaar. Oud-leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken.

volleybal (Medium) SAVE_THE__DATE_22-1_A