PeterSta,©ceesvdwal_7 (Medium)ALBLASSERDAM – Alblasserdamsnieuws.nl is in 2015 ruim vier miljoen keer bezocht; dat zijn ruim 10.000 bezoeken per dag. Tijdens deze bezoeken werden er in het totaal 12.129.619 pagina’s bekeken. Op 27 juli werd de site het meest bezocht. Mede in verband met een urgente vermissing, werd Alblasserdamsnieuws.nl 35.811 keer bekeken. Ten opzichte van voorgaande jaren is het aantal bezoeken en paginaweergaves opnieuw toegenomen. In 2014 werd de website namelijk 3.896.312 keer bekeken en in 2013 was dat 3.315.622 keer.

Tips
Ook in het afgelopen jaar bleken tips van lezers weer erg waardevol te zijn. Via deze weg wil ik vragen om nieuwstips vooral door te blijven geven. Het is namelijk al eens voorgekomen dat bij een nieuwswaardige gebeurtenis iedereen er vanuit ging dat ik al op de hoogte was. Dat was dus niet het geval. Tips kunnen via sms / whatsapp / belletje doorgegeven worden naar 0640092253. Bij minder dringende zaken is een mail naar info@alblasserdamsnieuws.nl ook voldoende. Tips via Facebook zijn minder effectief, doordat ik geen vriendschapsverzoeken meer kan accepteren (max. 5000 vrienden) en veel berichten òf later aankomen òf ergens in een aparte bak belanden en daardoor te laat worden gelezen.

Adverteren
Verder wil ik alle adverteerders hartelijke bedanken voor hun bijdragen. Zonder hen zou ik financieel niet kunnen rondkomen. Ook adverteren? Kijk hier voor meer informatie.

Politiek
Tot slot: het nieuwsaanbod op deze website zal voor het komende jaar ongeveer hetzelfde blijven. Wel zullen er in 2016 meer politieke verhalen geplaatst gaan worden. Alleen informatie via Twitter over de raads –en commissievergaderingen lijkt onvoldoende te zijn. Het komende jaar volgen de verslagen van deze vergaderingen dus weer via Alblasserdamsnieuws.nl

Hartelijke groet,

Peter Stam
Alblasserdamsnieuws.nl
0640092253

PS tips voor beter / sneller nieuws, een beter verdienmodel of een mooiere site zijn welkom per mail: info@alblasserdamsnieuws.nl

Foto: Cees van der Wal.

PeterSta,©ceesvdwal_7 (Medium)