20160102_151723(0) (Medium)ALBLASSERDAM – De politie kreeg zaterdagmiddag 2 januari 2016 een melding dat er spullen uit een bedrijf aan de Edisonweg in Alblasserdam werden gehaald door ‘verdachte figuren’. Er zouden spullen over het hek heen worden gegooid en ingeladen worden in een zwarte auto waarvan de melder ook het type en het kenteken kon noemen. Toen agenten ter plaatse kwamen was het voertuig al weg. De melder vertelde dat het voertuig twee minuten eerder weg was gereden in de richting van de A15.

Op dat moment kregen de agenten het bericht door van hun collega’s, dat het weggereden voertuig betrokken was geraakt bij een verkeersongeval op de A15. “Collega’s op de A15 hebben het verhaal aangehoord. Bestuurder van de auto zei een onderaannemer te zijn van het bedrijf aan de Edisonweg. Hij had zijn eigen spullen staan op het bedrijfsterrein, maar had geen sleutel van het hek. Normaal gesproken zou hij de portier bellen om het hek te openen, echter nam deze zijn telefoon niet op. Vandaar dat de man over het hek is geklommen en op creatieve wijze zijn spullen heeft opgehaald. Dit verhaal is door de collega’s geverifieerd bij de portier van het bedrijf,” aldus een woordvoerster van de politie.

20160102_151723(0) (Medium)