IMG_5339 (Medium)ALBLASSERDAM – Brandweer Alblasserdam is donderdag 31 december 2015 vier keer uitgerukt voor een brandmelding. De eerste melding kwam rond 16.15 uur vanaf de Bark. Daar stond een ondergrondse container in brand. Het vuur was snel onder controle.

Rond 18.50 uur ontstond langs de Rijnstraat in het Damdorp brand. Er ging onder meer een kerstboom in vlammen op. De brandweer kwam zonder spoed ter plaatse en wist op tijd uitbreiding van het vuur te voorkomen.

Om 21.00 uur rukten de vrijwilligers voor de derde keer uit. Ditmaal stond een ondergrondse container op de kruising Blokweersingel /Jonkerstraat in brand. Ook daar was de situatie snel onder controle.

Rond 21.30 uur belden kinderen 112 omdat langs het Boerenpad een boomstam in brand stond. Er moesten wat takken weggezaagd worden om de brand goed te kunnen bestrijden. Na ongeveer een half uur was de klus geklaard en konden de spuitgasten weer naar de kazerne.

Voor zover bekend zijn er in Alblasserdam verder geen onregelmatigheden geweest op oudejaarsdag.

IMG_5277 (Medium) IMG_5284 (Medium) IMG_5292 (Medium) IMG_5310 (Medium) IMG_5339 (Medium) IMG_5355 (Medium) IMG_5364 (Medium)

Vuurwerk (2) Vuurwerk