oliebollenALBLASSERDAM – Een in december 2015 opgerichte Alblasserdamse werkgroep voor de stichting Timotheos verkoopt op oudejaarsdag oliebollen voor het werk van de stichting in Malawi. Timotheos geeft onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en scholieren in Malawi. Namens Timotheos zijn in Malawi twee Nederlandse veldwerkers actief.

De Alblasserdamse werkgroep wil het werk van deze veldwerkers steunen en verkoopt daarom op oudejaarsdag oliebollen. De smaakvolle oliebollen worden in olijfolie gebakken door ‘De Oliebollenspecialist’, die jaarlijks met zijn oliebollenkraam op het Wilgenplein staat. De oliebollen kosten €0,90 per stuk; een zak met tien oliebollen kost €8,50.

De oliebollen kunnen via de website van de werkgroep worden besteld. Op 31 december kunnen de oliebollen worden opgehaald op de Joannes Beukelmanschool (locatie Weversstraat) aan de Weversstraat 2 in Alblasserdam. De werkgroep bezorgt de oliebollen voor €1 thuis in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas of Streefkerk.

Oliebollen kunnen tot en met maandag 28 december 2015 besteld worden via www.timotheosalblasserdam.nl/oliebollen.

oliebollen

Malawiërs uitdeling-in-phalombe