IMG_8057 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Op woensdag 6 januari 2016 kunnen Alblasserdammers kerstbomen inleveren aan het Buitenpad, ter hoogte van de kruising Waterpeper / Zwenkgras in Alblasserdam. Dit kan tussen 13.15 en 16.00 uur. Iedere ingeleverde kerstboom levert vijftig cent op. Deze vergoeding geldt alleen voor particulieren en dus niet voor bedrijven. Niet verkochte bomen van bedrijven kunnen overigens wel (gratis) ingeleverd worden.

Alleen kale bomen, dus zonder pot, zonder houten onderkruis of net worden geaccepteerd.

Bij goed weer worden de verzamelde kerstbomen woensdag 6 januari rond 19.00 uur onder toeziend oog van de Alblasserdamse jeugdbrandweer verbrand. Bij slecht weer of te veel wind worden de bomen ingezameld en ter plekke versnipperd in plaats van verbrand.

IMG_8057 [Desktop Resolutie]