IMG_5046 (Medium)OUD-ALBLAS – Een 19-jarige vrouw uit Oud-Alblas is dinsdag 22 december 2015 gewond geraakt, nadat zij werd aangereden door een 20-jarige automobiliste uit Alblasserdam. Dit gebeurde even voor 08.00 uur op het Westeinde in Oud-Alblas. De 19-jarige wilde lopend de weg oversteken. Van rechts kwam een tractor. Nadat die gepasseerd was, stak de vrouw over en zag de auto van links over het hoofd. Ze botste op de voorruit van de auto en kwam op de grond terecht.

Bij aankomst van de hulpverleners was de voetganger goed aanspreekbaar. Ze klaagde over pijn in haar heup, hoofd en schouder. De Oud-Alblasse is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig.

De Alblasserdamse kwam met de schrik vrij. Zij verklaarde bij de politie dat ze tussen de veertig en vijftig kilometer per uur reed en nog geprobeerd heeft om op tijd te remmen.

Beide partijen handelen de schade via de verzekeringen af.

IMG_5046 (Medium)

IMG_5055 (Medium)