Joop Polet Alblasserdam (Medium)Dit betreft een betaald verhaal / advertorial.
ALBLASSERDAM – Helpt de administratie u bij het nemen van ondernemingsbeslissingen? Als u het de medewerkers van Administratiekantoor Polet in Alblasserdam vraagt, is dit bij veel ondernemers niet het geval. Waarom? Directeur Joop Polet legt uit: “De bekende standaardoverzichten zoals een resultatenrekening zeggen ondernemers weinig. MKB-ondernemers kijken meestal naar omzet en wat er onderaan de streep staat, maar daar kun je niet uit opmaken hoe die resultaten zijn behaald. Daardoor weet je niet waar je op kunt sturen of waar nog businesskansen liggen. Daarom hebben wij AdministratieActueel®. Hiermee maken we cijfers en andere relevante gegevens inzichtelijk die de ondernemer direct kan gebruiken in zijn of haar dagelijkse bedrijfsvoering.”

Dankzij AdministratieActueel® zijn financiële en niet-financiële gegevens te vergelijken. Polet: “Voor transportondernemers kijken we bijvoorbeeld naar de kosten per kilometer. Voor de detailhandel zijn juist klantenaantallen in verschillende periodes of de omzet per klant interessant. Dat zijn gegevens waarop de ondernemer actie kan ondernemen.” Die acties kunnen over de meest uiteenlopende zaken gaan. Denk aan de rijstijl van chauffeurs, inrichting van de winkel, training van verkopend personeel of efficiencyslagen in de bouw. Het doel van Administratiekantoor Polet is om juist die zaken eruit te lichten, die ondernemers vooruithelpen op ondernemerspad!

AdministratieActueel®
Hoe het werkt? Ondernemers kunnen eenvoudig inloggen en resultaten van het afgelopen jaar, kwartaal, maand, week of zelfs per dag bekijken en vergelijken. Dit is alles behalve standaard volgens Polet: “We kijken samen met de ondernemer welke gegevens van belang zijn. Een rapport bevat informatie die de ondernemer vooruithelpt. Via het programma heb je als ondernemer altijd inzicht, zodat je altijd op actualiteit kunt sturen.”

Onze rol
Veel van onze klanten gebruiken Polet als coach. Polet: “een coach staat naast een ondernemer, die hem voorziet van de juiste tips en trucs op basis van harde cijfers en resultaten uit het verleden. Data waarmee beslissingen genomen kunnen worden richting de toekomst. Een coach spreekt de taal van zijn gesprekspartner, om zo samen te gaan voor mooie resultaten. Juist in die rol ligt onze kracht en meerwaarde!”

Administratiekantoor Polet
Het kantoor in Alblasserdam telt zes medewerkers die allemaal als doel hebben de ondernemer stevig in het zadel te houden. Het team heeft brede ervaring in de ondernemerswereld, waardoor ze iedere ondernemersvraag van diverse kanten bekijken. “Dankzij die jarenlange ervaring komen we er al snel achter waar ondernemers behoefte aan hebben. Zo kun je écht een goede sparringpartner zijn! Dat is Administratiekantoor Polet.”

Grijp uw businesskansen
Wilt u weten hoe u moet sturen om uw winst te laten stijgen? Maak dan een afspraak met Joop Polet. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar aan de Plantageweg 22 in Alblasserdam, maar we komen ook graag naar u toe. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 078 – 692 00 20 of mail naar info@poletbv.nl. Nieuwsgierig naar een demo? Kijk dan op www.administratieactueel.nl.

Joop Polet Alblasserdam (Medium)