vrachtwagen aangetroffenALBLASSERDAM – De vrachtwagen met daarin twee personenauto’s, die in de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 december 2015 in Alblasserdam werd gestolen bij autobedrijf Sels aan de Edisonweg is weer terecht. De vrachtwagen werd woensdagmiddag, dankzij twee oplettende Alblasserdammers teruggevonden op een parkeerplaats langs de A15 bij Vuren (Gelderland).

“We waren op weg naar een bruiloft en hebben onderweg even een hapje gegeten bij de McDonald’s ter hoogte van Vuren. Daar lazen we op Alblasserdamsnieuws.nl over de gestolen vrachtwagen. Toen we naar buiten liepen, zagen we de vrachtwagen staan. We hebben naar autobedrijf Sels gebeld. Zij hebben het verder geregeld,” aldus Hans en Rita van der Dussen uit Alblasserdam.

Arjan Sels van het autobedrijf laat weten blij te zijn dat de vrachtwagen en de lading terecht zijn. “Wel zijn de sloten kapot en zijn de Mini Cooper en de Volvo V90 goed beschadigd. De auto’s stonden los achterin de vrachtwagen. Ik denk dat ze hem daarom langs de weg hebben gezet, want door de schuivende lading viel er nauwelijks mee te rijden,” aldus Sels.

Wie de personen zijn die de vrachtwagen hebben meegenomen, is nog niet bekend. Er is een onderzoek ingesteld.

vrachtwagen aangetroffen