landvast-dag-Desktop-ResolutieALBLASSERDAM – Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Landvast en de Voedselbank Alblasserdam hebben de handen ineen geslagen om mensen die alleen zijn met kerst en gezinnen die bijna niets te besteden hebben, een mooie kerstavond aan te bieden. “Met behulp van sponsors en vrijwilligers hebben we een mooi programma kunnen samenstellen en de mensen hoeven er niets voor te betalen,” vertelt Mattanja Kroon van de SWA.

Het kerstfeest wordt op donderdag 24 december 2015 in Landvast gevierd. Om 16.00 uur is er een film voor de kinderen. Vanaf 17.00 uur begint de activiteit ‘kerstsokken vullen’. En om 18.00 uur is er een driegangenmenu die muzikaal wordt omlijst door dj Erno.

Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk 18 december via 078 202 1220 of via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

landvast-dag-Desktop-Resolutie