IMG_1576bew (Medium)ALBLASSERDAM – De 37-jarige voetganger die 7 november 2015 werd aangereden bij het zebrapad op de Randweg in Alblasserdam, is na een wekenlang verblijf in het ziekenhuis weer thuis. Dat laat de man 10 december middels een reactie op het artikel hierover op Alblasserdamsnieuws.nl weten. De voetganger werd tijdens het oversteken van de weg over het hoofd gezien door een automobilist. Slecht zicht door het slechte weer speelde daarbij een rol.

De man brak bij de aanrijding beide schouders en schouderbladen. Verder liep hij drie gebroken ribben, een gebroken bekken en een schedelfractuur op. “Door die schedelfractuur heb ik een hersenbloeding gehad,” zo schrijft de dertiger.

De voetganger vervolgt: “Inmiddels ben ik weer thuis. In het ziekenhuis praten ze over een wonder, omdat ik gewoon kan lopen. Ik heb nog wel veel pijn aan mijn schouders en schouderbladen. Dat zal voorlopig nog wel zo blijven.”

Bij de aanrijding was volgens de politie geen alcohol in het spel. Ook is er niet te hard gereden. “Er was gewoon slecht zicht door het slechte weer. Daardoor zag de bestuurder van de auto de voetganger te laat,” aldus een zegsvrouw van de politie.

IMG_1576bew (Medium)