politie-Alblasserdam-politieauto-zwaailicht (Small)ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdagavond 2 december 2015 drie Alblasserdammers, die onder invloed van harddrugs waren, aangehouden. De mannen van 21 en 23 jaar oud en het meisje van 16 jaar zaten in een personenauto bij De Kreken, nabij de sportvereniging. Naar aanleiding van een melding van een verdachte situatie, gingen agenten poolshoogte nemen. Zij troffen het drietal aan.

Op aanwijzing van een van de inzittenden werd nog een resterende hoeveelheid drugs aangetroffen. Het drietal werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. “Het meisje is gezien haar leeftijd en staat dezelfde avond nog heengezonden. De 21-jarige en 23-jarige worden vandaag ook met een dagvaarding heengezonden,” aldus politiewoordvoerster Miriam Slot.

politie-Alblasserdam-politieauto-zwaailicht (Small)