Ichthuskerk 2015-1 (Medium)ALBLASSERDAM – ‘Waar is God in Syrië?’. Dit is het thema dat dominee Ron van der Spoel bespreekt tijdens de themadienst in de Alblasserdamse Ichthuskerk. Ron van der Spoel is verbonden aan OpenDoors. OpenDoors zet zich wereldwijd in voor vervolgde christenen. “De vraag hoe we God kunnen ontdekken in het lijden dat in Syrië, en op zo veel andere plekken, zelfs in Nederland, plaatsvindt zal tijdens de kerkdienst centraal staan,” zo laat de kerk in een persbericht weten.

Muzikale medewerking wordt verleend door Gospelkoor Shine uit Sliedrecht onder leiding van Bastiaan van der Pijl. De bestemming van de collecten is onder andere voor OpenDoors en de themadiensten. De dienst begint zondag 29 november 2015 om 17.00 uur in de Ichthuskerk aan Scheldeplein 2 in Alblasserdam. Er is kinderopvang.