IMG_3094 (Medium)ALBLASSERDAM – In verenigingsgebouw De Damsteen bij de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam is vrijdagavond 27 november 2015 een talentenveiling gehouden. Er werden ruim zestig talenten, ingediend door jong en oud, geveild door een veilingmeester. Het publiek kon bieden op dienstverlening en producten zoals het uitlaten van een hond, een uur strijken, de tuin winterklaar laten maken en oppassen.

Het aanbod van een verblijf in een vakantiehuisje leverde met 300 euro het hoogste bedrag op. In het totaal heeft de veiling 2550 euro opgeleverd. Deze opbrengst is bestemd voor de Alblasserdamse Voedselbank.

De organisatie van de veiling was in handen van de diaconie en de jeugd van de Grote Kerk.

IMG_2997 (Medium) IMG_3001 (Medium) IMG_3028 (Medium) IMG_3063 (Medium) IMG_3094 (Medium) IMG_3098 (Medium)