IMG_2773 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 43-jarige motorrijder uit Sliedrecht is woensdagmiddag 25 november 2015 gewond geraakt, nadat hij met zijn motor tegen een openslaande deur van een bedrijfsbusje botste. Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur op de A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht. Door de spits was er sprake van langzaamrijdend verkeer. De Sliedrechter reed tussen de file door. Op een bepaald moment opende de bijrijder van een bedrijfsbusje op de snelweg zijn deur, omdat die deur volgens hem niet goed dichtzat.

“Ik had in de spiegel gekeken, maar hij zal in de dode hoek gezeten hebben denk ik,” vertelde de bijrijder.

De motorrijder houdt er een andere lezing op na en stelt dat de bijrijder zijn deur open deed om iets te regelen met zijn collega die op de andere baan reed.

De motorrijder botste tegen de openslaande deur en kwam ten val. Hij liep in ieder geval flink beenletsel op. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De inzittenden van het bedrijfsbusje, mannen uit Gelderland, bleven ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de motor meegenomen. Door het ongeval ontstond een file van enkele kilometers.

Update
In het ziekenhuis bleek dat de motorrijder een gebroken ellepijp en diverse breuken in zijn voet heeft opgelopen. Familie van de Sliedrechter laat weten dat de er zes pezen en een zenuw in de voet zijn afgescheurd. “Hij is vannacht 3,5 uur lang geopereerd en mag de komende twee maanden niet op zijn voet steunen. Na die tijd kan hij gaan revalideren. De dokter heeft gezegd dat er rekening gehouden moet worden met blijvend letsel,” aldus een familielid.

IMG_2764 (Medium) IMG_2771 (Medium) IMG_2772 (Medium) IMG_2773 (Medium) IMG_2775 (Medium) IMG_2781 (Medium) IMG_2783 (Medium)