47_prijswinnaars zomerfotowedstrijd (Medium)ALBLASSERDAM – Bij Antilope Outdoor aan het Cortgene 9 in Alblasserdam zijn deze week de prijzen van de Zomerfotowedstrijd uitgereikt. De wedstrijd was georganiseerd door de edities van Het Kontakt en De Klaroen in samenwerking met Antilope Outdoor.

De eerste prijs ging naar mevrouw Kuilenburg, de tweede prijs was voor Lina Elenbaas, derde werd de heer Van Ooijen, de familie Slob won de vierde prijs en Peter Stam (niet die van Alblasserdamsnieuws.nl, red.) werd vijfde. Alleen de winnaars van de eerste, derde en vijfde prijs waren bij de uitreiking aanwezig.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Antilope Outdoor; een winkel met artikelen voor mensen die graag wandelen / fietsen. De winnende foto’s zijn terug te vinden op www.hetkontakt.nl.

1ste prijs: Een paar Hanwag wandelschoenen t.w.v. 250,- Euro
2de prijs: Een duffelbag van FjallRaven t.w.v. 190,- Euro
3de prijs: Een Deuter slaapzak t.w.v. 150,- Euro
4de prijs: Ortlieb fietstassen t.w.v. 129,- Euro
5de prijs: Fjallraven rugzak t.w.v. 120,- Euro.

Fotocursus
16 januari 2016 organiseert Antilope Outdoor een fotocursus voor iedereen die nog beter foto’s wil leren maken. “We hebben Jan den Ouden bereid gevonden om een (praktijk)cursus fotografie te geven. Jan is onder meer kunstenaar/fotograaf, vormgever en docent Beeldende Vorming. Hij weet op een pakkende, ludieke wijze theorie en vooral de praktijk van het fotograferen over te brengen,” aldus Evert van Antilope.

  • Wanneer: Zaterdag 16 januari 2016, Vanaf 12:30 uur, inloop met Koffie / thee / frisdrank
  • Waar: Cortgene 9, Alblasserdam
  • Kosten: € 35,-/per persoon.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@antilopeoutdoor.nl

Op de foto staan v.l.n.r. de heer Van Ooijen, mevrouw Kuilenburg, Peter Stam en Lyda en Evert van Antilope Outdoor.

Op de foto staan v.l.n.r. de heer Van Ooijen, mevrouw Kuilenburg, Peter Stam en Lyda en Evert van Antilope Outdoor.