Jeugdbrandweerwedstrijd Zuid-Holland Zuid 2015ALBLASSERDAM – De aspiranten van de Alblasserdamse jeugdbrandweer zijn zaterdag 14 november 2015 eerste geworden bij de wedstrijd in Meerkerk, waaraan alle jeugdbrandweerkorpsen uit de regio Zuid-Holland Zuid aan deelnamen. In het totaal namen 23 ploegen het zaterdag tegen elkaar op, verdeeld over twee wedstrijdbanen.

Zo kregen de jongste jeugdleden de opdracht om een hond te redden en een fictieve brand te blussen bij een aannemingsbedrijf. De oudere jeugdleden kregen te maken met een in scène gezet incident bij een evenementenverhuur bedrijf. Aan het eind van de dag werd de uitslag bekend gemaakt door een vakjury. De Alblasserdammers wonnen op de aspirantenbaan. Bij de junioren werd Oud-Beijerland eerste.

 

Jeugdbrandweerwedstrijd Zuid-Holland Zuid 2015