SIng in ontmoetingskerkALBLASSERDAM – In de Ontmoetingskerk in Alblasserdam wordt zaterdag 21 november 2015 een ‘sing-in’ gehouden. “Het belooft een mooie muziekavond te worden, met christelijke muziek, maar ook multi-interpretabele pop-liedjes, een enkel luisterliedje, maar vooral lekkere meezingers,” zo laat de organisatie op Facebook weten. De start van de ‘sing-in’ is om 20.00 uur.

“We doen dat omdat we gék zijn op muziek. We doen het omdat we jullie een leuke avond willen bezorgen én als we dan toch bezig zijn, hopen we ook nog wat geld op te halen voor stichting ‘Het vergeten kind’ in de vorm van een collecte. Je hoeft dus van te voren geen kaartjes te kopen. Je hoeft alleen maar te komen. Er te zijn. Er zal veel gezongen worden. Van Opwekking en Sela tot Tim Hughes en the Scene. Geen preek. Wel pauze. Geen entree. Wel een collecte,” aldus medeorganisator Björn Stevense.

SIng in ontmoetingskerk