planetenlaan (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Een 17-jarige scooterrijder uit Alblasserdam heeft donderdagavond 12 november 2015 na een valpartij op de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland zijn pols gebroken. De jongen, reed rond 20.10 uur samen met drie andere scooterrijders door Nieuw-Lekkerland. Ter hoogte van de vrachtwagenparkeerplaats wilde één van de jongens een auto, die ongeveer dertig kilometer per uur zou hebben gereden, inhalen.

Boos
Terwijl hij dit deed, zou de bestuurder van de auto zijn stuur omgegooid hebben, waardoor de scooterrijder bijna viel. De Alblasserdamse scooterrijder die dit zag gebeuren, was zo geschrokken en boos, dat hij achter de automobilist aanging. Toen de bestuurder van de auto vervolgens ineens hard remde, raakte de scooterrijder in de slip en viel. Hij brak zijn pols en zijn scooter en de kleding raakten beschadigd.

Groene auto
De scooterrijder komt graag in contact met getuigen van het voorval en met de bestuurder van de auto. Het gaat volgens de scooterrijders om een man met een dik kaal hoofd. Hij zou in een kleine groene auto hebben gereden, die wat weg had van een Fiat Seicento.

Contact
Eventuele getuigen èn de automobilist zelf kunnen zich via 0640092253 bij de scooterrijder melden. Per mail kan ook. Hiervoor is het adres info@alblasserdamsnieuws.nl beschikbaar.

planetenlaan (Medium)