ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_47_verkleindALBLASSERDAM – VV Alblasserdam heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering elf jubilarissen gehuldigd. Twee jubilarissen zijn al zeventig jaar lid van de club en hebben een bijzonder cadeau in ontvangst genomen.

Uit handen van voorzitter Arjan Maat hebben de aanwezige jubilarissen Pascal den Breejen (25 jaar lid), René Julicher (40 jaar lid), Jan Graafland (50 jaar lid) Bertus van Steenis, Ad van ’t Hof en Wim van ’t Hof (60 jaar lid) bloemen en een persoonlijk gegraveerd gedenkschaaltje gekregen. Ook de afwezige jubilarissen: Klaas Kusters en Pleun van ’t Veer (60 jaar lid), Edwin Kanters (40 jaar lid) en Guus Lassche (25 jaar lid) ontvangen een gedenkschaal.

Bijzonder
Bijzonder zijn de jubilarissen die beiden al 70 jaar lid zijn van de vereniging. De club gaat deze leden speciaal eren door een persoonlijk “sponsorbord” op te hangen langs het voetbalveld. De heren Arie Ooms en Bertus Risseeuw hebben compleet verrast de borden in ontvangst genomen. ‘Ik ben er echt een beetje ondersteboven van, geweldig dat de club dit voor ons gedaan heeft’’, aldus een geëmotioneerde Bertus Risseeuw. Ook Arie Ooms was zichtbaar blij en trots. ‘Ik kom nog maar weinig bij het voetballen kijken omdat – en dat klinkt een beetje stom – ik het liefst gewoon zelf nog op het veld wil staan’, grinnikt hij.

Trots
Arjan Maat interviewden voor het oog van alle aanwezigen de heren over hun voetbalcarrière en beiden memoreerden naar de beginjaren van de club. ‘Het is fantastisch deze jubilarissen te kunnen huldigen tijdens de algemene ledenvergadering ‘. Als voorzitter ben ik daar echt trots op en hoop dat ze nog vele jaren lid blijven’, aldus Maat.

Tekst: Anja de Jong, foto’s: Cees van der Wal.

ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_47_verkleind

ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_48_verkleind (Medium) ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_49_verkleind (Medium) ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_50_verkleind (Medium) ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_52_verkleind (Medium) ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_53_verkleind (Medium) ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_55_verkleind (Medium) ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_57_verkleind (Medium) ALV-2015-VVA-®ceesvdwal_58_verkleind (Medium)