IMG-20151108-WA0032PAPENDRECHT – De politie heeft zondagavond 8 november 2015 een overleden vrouw aangetroffen in een flatwoning aan de Staringlaan in Papendrecht. De Forensische Opsporing van de politie is bezig met een onderzoek en wil het oordeel van een forensisch arts. Die is inmiddels onderweg. Het is nog onbekend hoe de vrouw om het leven gekomen is.

Het stoffelijk overschot werd door de politie in de woning aangetroffen, nadat iemand de vrouw als vermist had opgegeven. “De politie kreeg het verzoek om te gaan kijken. Er werd niet open gedaan. Agenten zijn naar binnen gegaan en troffen daar de overledene aan,” aldus een woordvoerder van de politie.

Over de doodsoorzaak kon de woordvoerder nog niets zeggen: “We doen met open blik ons onderzoek en gaan kijken wat het ons brengt.”

Update: Het onderzoek is afgerond. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Foto’s: Pieter van den Berg en Sonny Lasschuit.

IMG-20151108-WA0032

IMG_7448bw (Medium)