IMG_1364 (Medium)ALBLASSERDAM – Een auto is donderdagavond 5 november 2015 op De Helling in Alblasserdam van de weg geraakt. Het voertuig werd bestuurd door een 18-jarige Damdorper. De man reed het dorp in en gleed in een flauwe bocht weg. De auto draaide en kwam uiteindelijk, via de andere weghelft, achterstevoren tegen een verkeersbord en een lantaarnpaal tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het gecrashte voertuig is door een andere automobilist via de busbaan uit de berm getrokken. Daarna is de wagen bij een garagebedrijf in de buurt neergezet.

Kapotte paal
De politie heeft tot na middernacht de wacht gehouden bij de kapotte lantaarnpaal. Die was namelijk dusdanig beschadigd, dat het gevaar bestond dat deze om zou vallen op de busbaan. Nadat CityTec ter plaatse was om het probleem op te lossen, konden de agenten met vervolg.

Vaker
Het is niet de eerste keer dat precies op die locatie een auto van de weg raakt. Zo vloog in 2013 daar een politieauto uit de bocht. In 2014 ging het ook mis. Toen kwam een auto op de andere weghelft op het moment dat daar een andere auto reed. Een botsing met gewonden volgde.

IMG_1364 (Medium) IMG_1386 (Medium) IMG_1388 (Medium) IMG_1403 (Medium) IMG_1410 (Medium)

Deel dit bericht via...