IMG_9715 (Medium)ALBLASSERDAM – Teunie Luijk uit Alblasserdam, onder meer bekend van haar populaire blog Eenvoudigleven.blogspot.nl, heeft afgelopen week een splinternieuwe keuken gewonnen. De Alblasserdamse, moeder van tien kinderen, was in september door één van haar dochters genomineerd bij de actie ‘Wie gun jij een keuken?’ op de Facebookpagina van de Keukenspecialist en kreeg vervolgens duizenden stemmen.

Tijdens de actie kon men iemand nomi­neren die niet alleen een keuken verdiende, maar ook goed kon gebruiken. “Dankzij onze ondernemers en leveranciers kreeg de actie een zeer sympathiek staartje en werd niet slechts één winnaar blij gemaakt met een nieuwe keuken maar alle vijf de finalisten,” zo laat de organisatie weten.

Nomineren
Drie weken lang kon er genomineerd worden waarna het eigen netwerk kon worden ingeschakeld om stemmen te werven. Uit de top tien genomineerden met het hoogst aantal stemmen, koos de jury een top vijf. Dit vijftal werd vervolgens bezocht door de jury om het verhaal te horen en de keuken te bekijken. “Tijdens de bezoeken kwam al het besef dat een keuze voor een winnaar erg moeilijk zou zijn. Want inderdaad, al deze mensen verdienden een keuken en kon­den deze zeker gebruiken. Met de leveranciers en de ondernemers van Keukenspe­cialist.nl werd vervolgens de handen ineen geslagen en besloten dat er weliswaar 1 winnaar was, maar dat gezamenlijk zou worden gewerkt om ook de overige vier finalisten aan een nieuwe keuken te helpen. En dat is gelukt,” aldus een woordvoerder van de organisatie.

Uit elkaar
De woordvoerder vervolgt: “De winnaar van de actie is uiteindelijk Teunie Luijk uit Alblasserdam geworden. Niet alleen om­dat zij een enorm netwerk achter zich had, dat haar een grote voorsprong in stem­men gaf, maar omdat deze moeder van tien kinderen en gids voor velen die haar blog volgen in ‘eenvoudig leven’, in al haar bescheidenheid daadwerkelijk een keu­ken had staan die letterlijk uit elkaar viel. Haar nieuwe keuken, van ons eigen label Küchenluxx, gevuld met een apparatuurset van ATAG en een werkblad van Dek­ker Zevenhuizen, is in goede handen van Keukenspecialist De Singel uit Alblasserdam.”

Meer over de gewonnen keuken is te vinden op de blog van Teuni Luijk.

IMG_9715 (Medium)