Excelsior (Medium)ALBLASSERDAM – Zaterdag 31 oktober 2015 organiseert muziekvereniging Excelsior Alblasserdam een najaarsconcert. Het wordt een bijzonder concert want naast Excelsior zal ook Muziekvereniging Voorne en Putten uit Hellevoetsluis haar medewerking verlenen.

Muziekvereniging Voorne en Putten bestaat uit 45 blazers en slagwerkers. Zij verzorgen door het land vele concerten en beheersen verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Van latin tot Rock. Het orkest heeft de bezetting van een fanfare en staat onder leiding van dirigent Dominique Capello. Op 31 oktober zal een gevarieerd programma worden gespeeld, van Strauss en Mozart via Gershwin naar de keltische klanken van Lord of the dance tot de funky beats van Earth Wind and Fire.

Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam heeft een harmonie bezetting en staat sinds een aantal jaren ook onder leiding van dirigent Dominique Capello. Tijdens het concert wordt een aantal mooie stukken gespeeld zoals Cassiopeia van Carlos Marques, Army of the Nile, Tuba Muckl van Mnozal Brass en een arrangement van Sorry van Kyteman. Bij de twee laatstgenoemde stukken worden de bijzondere solo’s door eigen leden gespeeld. Voor de medley Paris Montmartre, arrangement van Toshio Mashima, verleent accordeoniste Ilse Hagoort-Stuurstraat haar medewerking.

Iedereen is bij dezen uitgenodigd voor de muzikale avond waarop bezoekers zowel een fanfare- als een harmonieorkest kunnen beluisteren. Het concert vindt plaats in de Elthetokerk, Blokweerweg te Alblasserdam. Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.15 uur. Toegang is gratis.

Voor meer informatie: www.facebook.com/excelsioralblasserdam.

Excelsior (Medium)

Voorne en Putten (Medium)