IMG_0431 (Medium)ALBLASSERDAM – In één van de woningen in ouderencomplex De Wielen aan de Rijnstraat in Alblasserdam heeft in de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 oktober 2015 een kleine brand gewoed. Een bewoner had iets in zijn prullenbak gegooid, waardoor er een smeulbrand in de afvalbak ontstond. Rond 01.00 uur werd een brandmelder geactiveerd door de ontstane rook en werd de brandweer gealarmeerd.

Ook de politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De bewoner bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Nadat het brandje in de prullenbak was geblust en de ruimte geventileerd was, mocht de man terug naar zijn woonruimte en konden de andere bewoners van het complex, die door het loeiende brandalarm gewekt waren, weer gaan slapen.

 

IMG_0406 (Medium) IMG_0408 (Medium) IMG_0418 (Medium) IMG_0424 (Medium)

IMG_0431 (Medium)