IMG_0271 (Medium)ALBLASSERDAM – Een langlopend conflict tussen twee groepen tieners in Alblasserdam is maandagmiddag 26 oktober 2015 opnieuw uit de hand gelopen. Er werden langs de Rijnstraat en bij het Scheldeplein over en weer klappen uitgedeeld. Verder werd er stevig gescholden en bedreigd. De politie, die met diverse eenheden met spoed ter plaatse kwam, wist de gemoederen tot bedaren te brengen. Omdat niemand aangifte deed, werden er geen mensen aangehouden.

Begin augustus liepen de gemoederen tussen de jongeren ook al hoog op. De politie kwam toen met spoed naar de Talmastraat in het Damdorp, omdat er melding werd gemaakt van een jongen die met een stalen pijp achter iemand aan zou zitten.

Aanleiding voor het conflict zou een voorval in de relationele sfeer zijn.

IMG_0271 (Medium)

IMG_0185 (Medium) IMG_0259 (Medium)