IMG_0348 (Medium)REGIO – Drie vrouwen zijn maandagavond 26 oktober 2015 gewond geraakt bij een ongeval op de N3 tussen Dordrecht en Papendrecht. De vrouwen reden in een personenauto richting Papendrecht. Volgens één van de getuigen remde de bestuurster ineens, waardoor de vrachtwagen die er achter reed, bovenop het voertuig klapte. De brandweer, politie, vier ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om de gewonden uit de auto te halen en naar het ziekenhuis te brengen. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Nadat de vrouwen per ambulance naar het ziekenhuis waren gebracht, startte de politie een sporenonderzoek. Rond 21.30 uur was het onderzoek afgerond. Niet veel later werd de zwaarbeschadigde auto weg getakeld en de weg weer vrijgegeven.

Hoe oud de vrouwen zijn, waar ze vandaan komen en hoe ernstig hun verwondingen zijn, wil de politie niet zeggen, omdat de persvoorlichting mee doet aan de (landelijke) acties voor een betere CAO.

Foto’s: Peter Stam.

IMG_0280 (Medium) IMG_0285 (Medium) IMG_0295 (Medium) IMG_0306 (Medium) IMG_0344 (Medium) IMG_0352 (Medium)

IMG_0348 (Medium)