Aantjes Hofman (Medium)Dit betreft een betaalde advertorial.
NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 7 november 2015 is het Wintertestdag bij Autobedrijf Aantjes-Hofman aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. Alle merken auto’s zijn welkom. Uw auto wordt gratis nagekeken door ons team van monteurs op alle kwetsbare punten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Terwijl uw auto gratis nagekeken wordt, kunt u genieten van wat drinken en een lekkere winterse snack. Er is ook een restyler aanwezig die tegen een zeer gereduceerd tarief deukjes uit uw auto kan verwijderen. Verder maken we graag een offerte voor winterbanden. Deze zijn veelal uit voorraad en anders heel snel leverbaar. Ook winterbanden leveren we voor alle merken en typen auto’s.

Aandacht voor u en uw auto
Bij Autobedrijf Aantjes-Hofman besteden we aandacht aan u en uw auto. Dit is al jaren onze werkwijze. Daarom bestaat onze klantenkring uit zowel klanten met nieuwe auto’s, als klanten met auto’s van 10 jaar of ouder. Ons team van monteurs bestaat uit geschoolde vakmensen. Zij beschikken over moderne diagnose-apparatuur en speciale gereedschappen om complexe storingen op te lossen en de meest moeilijke reparaties uit te voeren. En dit voor alle merken en typen auto’s. We maken gebruik van veel vaste lage prijzen, zoals apk voor € 29,00 all-in. Bij kleine reparaties zorgen wij voor korte wachttijden en natuurlijk een kopje vers gezette koffie. Voor grotere reparaties geven wij u graag gratis vervangend vervoer mee. U kunt een afspraak maken via de telefoon maar ook gewoon ’s avonds op de bank via onze website www.aantjes-hofman.nl.

Rapid service met ruime openingstijden
Onze service gaat nog verder met onze ruime openingstijden voor kleine reparaties. Of het nu gaat om een kapot lampje, een lekke band of vloeistoffen bijvullen, onze monteur bij de Rapid service staat van vroeg tot laat voor u klaar. Op maandag tot en met donderdag kunt u terecht van 8:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds, op vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 12:00 uur. Zo kunnen we u maximale service bieden.

Showroom en shop al vanaf 7:30 uur open
Ook het halen en brengen van uw auto is door onze ruime openingstijden erg makkelijk. Dit kan namelijk al vanaf 7:30 uur ’s ochtends. Onze algemene openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 19:00 uur, op vrijdag van 7:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 16:00 uur. In de shop vindt u benodigdheden voor uw auto en kunt u bij elke tankbeurt sparen voor leuke cadeaus. Dit varieert van speelgoed, handdoeken of een bloemetje tot iets lekkers van de bakker.

Service, ook bij schade
Als u schade heeft aan uw auto repareren wij dit graag voor u. Wij mogen voor alle verzekeringsmaatschappijen repareren en u krijgt bij schades gewoon weer gratis vervangend vervoer mee. Wij nemen het werk voor u uit handen en kunnen alles voor u regelen: van het invullen van het schadeformulier tot het contact met de verzekeringsmaatschappij. U ziet het: Service wordt bij ons met een hoofdletter geschreven. Ook als u niet voor de schade verzekerd bent, zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Nieuwe en gebruikte auto’s
Als officiële Nissan-dealer ligt onze passie natuurlijk bij Nissan. In onze showroom staan alle nieuwe modellen van de Micra, Note, Juke, Pulsar, Qashqai en de X-trail voor u klaar. Nissan heeft ook hele mooie bestelwagens met maar liefst 5 jaar garantie! Ook onze vloot van volledig elektrische auto’s en bestelwagens kunnen we aan u laten zien. Onze voorraad occasions vindt u 24 uur per dag op onze website. Staat daar niets voor u tussen, dan gaan we graag voor u op zoek. Voor meer informatie kijkt u op www.aantjes-hofman.nl of stuurt u een e-mail naar info@aantjes-hofman.nl Graag tot ziens bij Autobedrijf Aantjes-Hofman!

Kortom: Uw mobiliteit is onze zorg!

Aantjes Hofman (Medium)

pand 15-08a (Medium) SAM_2863 (Medium)