Tijs Huisman met kinderen bij het kunstwerk (Medium)ALBLASSERDAM – Afgelopen week is op de Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan in Alblasserdam een kunstwerk van Tijs Huisman onthuld. In het kader van deze onthulling werd ook een kunst –en muziekdag georganiseerd voor alle leerlingen. De groepen volgden workshops bij onder andere de Alblasserdamse beeldhouwer Roel Teeuwen en muziekdocent Chiel Jan van Hofwegen. Ook een levend schilderij, geïnspireerd op De Nachtwacht van Rembrandt stond op het programma.

De algemeen directeur opende voor twaalf klassen de wereld van de klassieke muziek. Niet alleen de leerlingen, maar ook de leerkrachten hebben van deze dag genoten.

Foto’s: Beukelmanschool.

Tijs Huisman met kinderen bij het kunstwerk (Medium)

Detailfoto kunstwerk met twee kinderen (Medium) Directeur J. Kluit tijdens de onthulling (Medium) Kunstwerk Tijs Huisman (Medium) Workshop Chiel Jan van Hofwegen I (Medium) Workshop groepsschilderij over ark van Noach (Medium) Workshop Nachtwacht (Medium) Workshop Roel Teeuwen (Medium) Worshop Chiel Jan van Hofwegen II (Medium)