IMG_5608 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – In 2016 bestaat zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland 45 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert de Tentoonstellingscommissie van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard een overzichtstentoonstelling. Voor deze tentoonstelling wordt de medewerking gevraagd van iedereen die, op welke manier dan ook, bij het zwembad betrokken is geweest.

“Gedurende al die jaren is er veel gebeurd in het zwembad en zijn er vele activiteiten door het personeel georganiseerd. De commissie wil graag gebruik maken van foto’s of andere zaken die met het zwembad te maken hebben en goed in de tentoonstelling passen. Nadat er een kopie is gemaakt gaat het origineel weer terug naar de eigenaar,” zo laat de organisatie weten.

Wie materiaal heeft kan contact opnemen met Wim Deelen via 0184-681738 of [email protected].

IMG_5608 [Desktop Resolutie]