Oude toren begraafplaatsALBLASSERDAM – Vanaf 19 oktober 2015 vinden werkzaamheden plaats op de begraafplaats in Alblasserdam, ter voorbereiding op ruiming van algemene en particuliere graven. Hierbij worden gedenktekens van graven waarvan de uitgiftetermijn is verstreken en/of afstand is gedaan, en waarvan bevestigd is dat het gedenkteken niet wordt opgehaald, verwijderd en afgevoerd.

Van 26 tot en met 30 oktober 2015 is de begraafplaats tussen 7.00 en 16.00 uur voor het publiek gesloten in verband met het ruimen van algemene graven. Uiteraard kunnen eventuele begrafenissen wel gewoon doorgaan.

Mocht u vragen hebben over de begraafplaats, dan kunt u contact opnemen met de heer B. Stout, begraafplaatsbeheer, of met mevrouw M.J. Smit-Langeveld, begraafplaatsadministratie, via telefoonnummer 14 078 of  begraafplaats@alblasserdam.nl.

Oude toren begraafplaats