IMG_9660 (Medium)ALBLASSERDAM – Voetbalvereniging Alblasserdam heeft woensdag 14 oktober 2015 een voetbalinstuif gehouden voor kinderen van vier tot en met tien jaar. Zowel leden als niet leden waren van harte welkom. Ondanks het miezerige weer hebben ruim honderd kinderen genoten van deze speciale training.

Onder de bezielende leiding van de jeugdtrainers èn een aantal spelers en de assistent-trainer van het eerste elftal, werden er diverse trainingsoefeningen afgewerkt. “Het is erg leuk om dit soort trainingen met elkaar voor te bereiden. Je merkt dat de kinderen het leuk vinden dat ook spelers van het eerste elftal meedoen. Goed voor de beleving en de verbinding binnen de club,” vertelt jeugdcoördinator Laurens den Breejen.

De club organiseert een aantal keer per seizoen dit soort trainingen. De eerste in september werd afgelast vanwege het weer. Wanneer de volgende precies is, is nog niet bekend. “Dat zal naar alle waarschijnlijkheid in het voorjaar worden. We maken dit altijd bekend op onze website en onze social media kanalen. Daarnaast hangen we posters op bij de scholen en diverse andere openbare voorzieningen. Wie deze instuif gemist heeft maar toch kennis wil maken met voetbal en/of onze vereniging is natuurlijk altijd van harte welkom. Er is altijd een mogelijkheid om eens een paar keer mee te trainen en voor de jongste jeugd hebben we zelfs de mogelijkheid om een aantrekkelijk proefabonnement af te sluiten,” aldus Laurens.

Na de training konden de kinderen nog genieten van een welverdiend bekertje limonade en een stuk fruit dat beschikbaar was gesteld door de Lidl.

Meer informatie is te vinden op www.vvalblasserdam.nl.

IMG_9660 (Medium)

IMG_9656 (Medium) IMG_9668 (Medium)

CRT4WZiUEAAnP7a.jpg large