Gevallen fietser blur (Medium)ALBLASSERDAM / KINDERDIJK – Een man uit Alblasserdam is zondagmiddag 4 oktober 2015 onwel geraakt bij de pont in Kinderdijk, nadat hij een hartinfarct kreeg. Een omstander zag dat het niet goed met de Damdorper ging en belde 112. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Later op de middag kwam een fietsende Alblasserdammer lelijk ten val op de Plantageweg in zijn woonplaats.

De man fietste naast zijn zoon. De twee kwamen per ongeluk tegen elkaar aan, waardoor de vader viel en beenletsel opliep. Langsscooterende jongeren zagen de man liggen, stopten, belden 112 en hielpen daar waar nodig.

Nadat het been van de fietser, die het uitriep van de pijn, was gespalkt, is de man voor verdere behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De zoon bleef ongedeerd.

Foto’s: Geert Ouweneel.

Gevallen fietser blur (Medium)

P1060651 (Medium)

20151004_163654 (Medium)