IMG_8886 (Medium)ALBLASSERDAM – Onder de motorkap van een personenauto is maandagochtend 5 oktober 2015 rond 07.00 uur brand ontstaan. De bestuurster van de auto reed over de A15 richting Rotterdam en kreeg ter hoogte van Alblasserdam pech. Zij zette haar voertuig op de vluchtstrook en stapte uit. Onder de motorkap bleek een brandje te zijn ontstaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar hoefde niet te blussen, omdat het vuur inmiddels was gedoofd.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig meegenomen. Tijdens het ophalen van de auto werd de snelweg even stilgelegd, omdat de bestuurster van de auto aan de andere kant van de snelweg stond om daar door iemand opgehaald te worden. Dat vond een medewerker van Rijkswaterstaat te gevaarlijk. De verkeerslichten werden op rood gezet en de vrouw werd onder begeleiding naar de goede kant van de A15 gehaald.

Maandagmiddag verloor een personenauto, ter hoogte van de Noordtunnel bij Alblasserdam een wiel. Het wiel kwam op de rijbaan in tegenovergestelde richting terecht. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

IMG_8841 (Medium) IMG_8849 (Medium) IMG_8854 (Medium) IMG_8858 (Medium) IMG_8876 (Medium) IMG_8886 (Medium)