IMG_8789 (Medium)ALBLASSERDAM – Het was zaterdagmiddag 3 oktober 2015 een drukte van belang bij DA Van Zessen in het Makado in Alblasserdam. Tussen 14.00 en 17.00 uur konden klanten zich namelijk laten opmaken door haarstylist en visagist Mari van de Ven (56). Van de Ven is volgens kenners een van de meest bekende en toonaangevende visagisten en haarstylisten van Nederland en was in de zaak om zijn make-up-penselen te promoten.

Afgelopen woensdag werd bij Drogisterij & Parfumerie Van Zessen een speciale klantenverwendag gehouden. Vele tientallen mensen bezochten de winkel. Wie een make-upproduct aanschafte en een kaartje invulde, maakte kans op een gratis vasagie met Mari. De winnaars konden hun prijs zaterdag verzilveren. Ook andere bezoekers konden zich laten opmaken en adviseren door de professional.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_8789 (Medium)

IMG_8773 (Medium) IMG_8775 (Medium) IMG_8783 (Medium)