Burgemeester leest voor in bibliotheek7ALBLASSERDAM – Bibliotheek AanZet aan de Ieplaan in Alblasserdam organiseert in de Kinderboekenweek, die van 7 tot 18 oktober 2015 wordt gehouden, diverse activiteiten. Natuur, wetenschap en techniek staan centraal in het thema ‘Raar, maar waar’. Zo is er onder meer een ontdekkingsreis met Franky, ‘natuur en techniek met Jael’ en een Boek-O-Matic. Alle activiteiten tijdens de Kinderboekenweek zijn gratis. Hieronder volgt het programma.

 

Woensdag 7 okt Raar, maar waar! Voorstelling Mad Science

(Een verstrooide professor doet tijdens deze wervelende voorstelling wel heel vreemde proefjes. De uitkomsten zijn verrassend en spectaculair.

13.30 – 14.15 7 – 12 jaar
Woensdag 7 okt Op ontdekkingsreis met Franky.

Hou jij van voorlezen en onderzoeken? ToBe neemt je met robot Franky uit het prentenboek van Leo Timmers mee op ontdekking.

15.30 – 16.30 4 – 7 jaar
Zaterdag 10 okt BoekStart, ouderbijeenkomst – workshop Voorlezen

Voorlezen is belangrijk en fijn. Tijdens de interactieve workshop ‘voorlezen met liedjes en versjes’ ontdek je hoe voorlezen voor je kleintje nog leuker wordt.

10.30 – 12.00 ouders
Woensdag 14 okt Natuur en techniek met Jael

Test je kennis met de natuurquiz. en het dierengeluidenspel. Laat je fantasie de vrije loop en zie wat voor moois je kan maken van plastic en afval. Bouw zelf een speciale raceauto.

13.30 – 14.30 6 – 12 jaar
Zaterdag 17 okt Boek-O-matic

Met kleine tekeningen maak je je eigen verhaal. Jouw verhaal op papier wordt met behulp van de robot een filmpje om aan iedereen te laten zien.

10.30 – 12.00 4 – 6 jaar

Burgemeester leest voor in bibliotheek7

Deel dit bericht via...