Arjan de Jonge en John de Jong CKC Kinderdijk (Medium)ALBLASSERDAM – John de Jong is deze week, tijdens de algemene ledenvergadering van Christelijke Korfbal Club (CKC) Kinderdijk in Alblasserdam afgetreden als voorzitter. Hij wordt opgevolgd door Arjan de Jonge. John heeft zich tijdens zijn negen jaar voorzitterschap onvermoeibaar ingezet voor het realiseren van een sporthal op Molenzicht en zal, namens het bestuur van CKC Kinderdijk, actief blijven binnen dat projectteam. Hij heeft aangegeven een stapje terug te willen doen en plaats te willen maken voor fris elan, in de persoon van Arjan de Jonge.

Met een gerust hart geeft John het stokje over aan hem. Arjan, oud selectiespeler en al vele jaren actief als trainer en als commissielid bij CKC Kinderdijk, bruist volgens CKC van de ideeën en wil deze graag met het bestuur gaan uitwerken.

Arjan de Jonge (links) neemt de voorzittershamer van John de Jong over.

Arjan de Jonge (links) neemt de voorzittershamer van John de Jong over.