Ichthuskerk 2015-1 (Medium)ALBLASSERDAM – Christelijk koor De Morgenster uit Alblasserdam geeft op zaterdag 3 oktober 2015, samen met gospelzanger Gerald Troost, een concert in de Ichthuskerk in Alblasserdam. Het thema van de avond is ‘onderweg’. Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerk open. Het adres is: Scheldeplein 2 in Alblasserdam. De kaartjes kosten 7.50 euro en zijn te bestellen via info@cjkdemorgenster.nl of via telefoonnummer 078-6931607.

CK de Morgenster bestaat uit vijftig enthousiaste jonge mensen die het zingen als gedeelde passie hebben. Het repertoire is zowel Nederlandstalig als Engelstalig en bestaat zowel uit ingetogen aanbiddingsliederen als meer uptempo lofprijzingsliederen. Het koor wil het evangelie bekend maken door medewerking te verlenen aan kerkdiensten en praiseavonden en nu door het komende concert met Gerald Troost.

Meer informatie is te vinden op www.cjkdemorgenster.nl.

Ichthuskerk 2015-1 (Medium)