Foto bij artikel Alblasserdams Nieuws (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – De Hersteld Hervormde Gemeente van Nieuw-Lekkerland houdt zaterdag 26 september 2015 van 09.00 tot 15.30 uur een verkoopdag op het terrein rondom de kerk aan de Dirk IIIstraat 42. Op de verkoopdag is er een gevarieerd aanbod met onder meer woningdecoratie, fotokaarten, sieraden, boeken en cd’s. Liever snuffelen tussen de tweedehands artikelen en tweedehands kinderkleding? Ook daar is een grote hoek voor ingeruimd.

Verder kunnen bezoekers op de markt terecht voor onder andere fruit, kaas, warme oliebollen, een frietje, een broodje hamburger en nog veel meer. Kortom, een gezellig dagje uit.

Voor de jeugd is er een spellenplein, een springkussen en om 11.00 en 14.00 uur is er een roofvogelshow.

De opbrengst is bestemd voor het bouwfonds van de Hersteld Hervormde Gemeente Nieuw-Lekkerland, evangelisatiewerk in Oosterhout en voor het gezin De Gruijter uit de gemeente die vrijwilligerswerk verricht in Oeganda.

Foto bij artikel Alblasserdams Nieuws (Medium)

IMG_2798-Desktop-Resolutie