joop (Medium)ALBLASSERDAM – Ex-drugsbaron Joop Gottmers komt woensdag 23 september 2015 naar Alblasserdam om te vertellen over Petrus’ boodschap aan het Damdorp. Hij doet dit op uitnodiging van de Mannen Ontmoetings Kring (MOK) van de hervormde gemeente aan het Cortgene. Joop zal aan de hand van 1 Petrus 1 zijn getuigenis geven.

“Naar onze menselijke maatstaven heeft God Joop met zijn criminele- en drugsverleden van ver moeten halen, dat maakt Gods ingrijpen heel helder. Toch maakt het geen verschil, wij hebben God allemaal even hard nodig. Mooi is het om te zien hoe God nu de passie in Joops hart heeft gegeven om Zijn boodschap te verkondigen,” vertelt Arjan Buitelaar van de MOK.

Buitelaar vervolgt: “Tweeduizend jaar geleden schreef Petrus brieven aan de gelovigen in verschillende nieuwe gemeenten in het huidige Midden-Oosten. Deze brieven staan in de bijbel en zijn nog steeds actueel. Vanuit deze brieven kunnen wij het evangelie van Jezus Christus laten horen en elkaar bemoedigen in het geloof.”

De bijeenkomst met Joop Gottmers start om 20.00 uur in De Damsteen aan het Cortgene 10 in Alblasserdam. De koffie staat vanaf 19.45 uur klaar. De avond is bedoeld voor alle geïnteresseerden. Buitelaar:”Misschien kent u de bijbel nauwelijks, maar bent u toch wel nieuwsgierig, kom gerust!”

Meer informatie over Gottmers en zijn stichting is te vinden op www.stichtingdegoedeaarde.nl.

joop (Medium)