IMG_1173 (Medium)ALBLASSERDAM – De gemeente, Landvast en het Havenfestivalbestuur hebben woensdagmiddag 16 september 2015 besloten dat de vlottenrace in de Alblasserdamse haven gewoon doorgaat. De race start woensdagavond rond 18.45 uur. “We zien op dit moment nog geen reden om het evenement te annuleren. Tijdens de race houden we de buien nauwlettend in de gaten. Bij onweer zal de race gestaakt worden,” zo laat Patrick van der Elst namens de organisatie weten.

Voor het publiek zijn er drie grote, verwarmde tenten waarin geschuild kan worden. Ook zijn er broodjes hamburger te koop. De Vrolijke Noot zorgt voor een optreden.

De band van Willem van de Graaf( De Muziek) verplaatst naar binnen en zal vanaf 21.00 uur een optreden verzorgen in de Loungebar op de eerste etage van Landvast​.

IMG_1173 (Medium)