IMG_8183 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – Brandweer Nieuw-Lekkerland houdt op zaterdagochtend 12 september 2015 weer de jaarlijkse jeugd-brandweerdag. De locatie is dit jaar in zwembad Schoonenburg aan de Vletstraat in Nieuw-Lekkerland. De jeugd-brandweerdag is een spelletjesmorgen voor de plaatselijke schooljeugd van de groepen zes, zeven en acht. De brandweer verwacht zo’n honderd kinderen.

Spelletjes
De activiteiten gaan om 08.00 uur van start met het hijsen van de jeugd-brandweerdagvlag. Daarna worden de groepjes opgelezen en volgt de spellencarrousel voor de groepen 6, 7 en 8. Na de spelletjes is er een demonstratie met duikers van de brandweer in het zwembad.

Schoolstrijd
Na de demonstratie begint de schoolstrijd. De scholen zullen hierin hun best doen om de felbegeerde wisselbeker in de wacht te slepen. Deze schoolstrijd wordt gespeeld door een groepje kinderen uit groep 8.

Overzicht
Kort overzicht (tijden zijn onder voorbehoud):
08.15 uur: iedereen aanwezig bij het zwembad en oplezen v/d groepjes
08.30 uur: spellencarrousel
10.15 uur: demonstratie
11.00 uur: start schoolstrijd
12.00 uur: prijsuitreiking spellencarrousel en schoolstrijd

IMG_8183 [Desktop Resolutie]